Project Management

Consultday is de specialist op het gebied van Programma- en Projectmanagement en heeft een bewezen track-record met het uitvoeren van Aanbestedingen, Pakketselecties, Implementaties, Sourcing vraagstukken en de selectie van Vendor(s).

HR Pakketselectie
Consultday heeft ervaring met alle HCM pakketten die bij grotere (inter)nationale organisaties in gebruik zijn. Door de diverse pakketselecties (o.a. Workday, SAP SuccessFactors, Nmbrs, Raet, en AFAS) kennen wij de markt, de sterke en zwakke punten van de verschillende systemen, en doorgronden de uitdagingen vanuit HR en de business, waardoor we goed in staat zijn een pakketselectie op te zetten die passend is bij de organisatie en HR Strategie. Klik hier voor meer informatie.

Aanbesteding HR systemen
Consultday is verantwoordelijk geweest voor een groot aantal (Europese) aanbestedingsprocedures voor E-hrm pakketten en HR-software binnen de Overheid (Gemeenten, Provincies en Rijksoverheid) en de Non-Profit sector (o.a. Waterbedrijven, Onderwijs en Energie). Dit doen wij als projectleider, adviseur of door het uitvoeren van een second opinion. Consultday heeft ervaring met alle HCM en payroll software die binnen de Non-Profit worden gebruikt (o.a. AFAS, RAET, ADP, SAP en Workday).

HR systeem implementaties
Consultday heeft een uitgebreid track-recoredĀ  met het implementeren van HR IT systemen bij zowel Overheid, Onderwijs, Zorg als grotere MKB organisaties en Multinationals. Een nieuw HR systeem gaat veel verder dan alleen het live gaan van een nieuw systeem. Het gaat ook om de transformatie van HR, waarbij het ons doel is om HR Techonology begrijpelijk en toegangelijk te maken voor de gehele organisatie.

HR sourcing
De sourcing van HR operations is al geruime tijd een belangrijk onderwerp binnen HR. Consultday helpt organisaties met het bepalen van een sourcingstrategie en/of het in- of outsourcen van gehele afdelingen en werkzaamheden.

HR Vendor Selectie
Binnen grootschalige HR-IT trajecten is de selectie van goede partners essentieel. Consultday is pakket- en partner onafhankelijk, heeft een gedegen kennis van de markt, en is daarmee de ideale sparringspartner voor de HR organisatie bij het selecteren van de juiste Vendor(s).