Testbazen

Bij Consultday combineren we diepgaande branchekennis met een pakketonafhankelijke benadering om zo aan de unieke behoeften van elke organisatie te voldoen. Hoewel wij ieder HR-platform implementeren, zien wij dat er in de markt een duidelijke behoefte is aan gedegen AFAS-inrichtingsdocumentatie.

 

Vanuit diverse projecten, waar zowel wijzelf als ons netwerk, bij betrokken zijn, krijgen wij mee dat er onvoldoende ondersteuning is bij het opstellen van een goed inrichtingsdocument.

 

Waarom kiezen voor het AFAS-inrichtingsdocument van Consultday?

  • Samenwerking: Onze ervaren collega’s werken nauw samen met jou om het AFAS-inrichtingsdocument in te vullen. Wij geloven in een collaboratieve aanpak waarbij het borgen van interne kennis en expertise centraal staan.

 

  • Uitgebreide ondersteuning: Wij bieden uitgebreide begeleiding en ondersteuning tijdens het hele proces, zodat de kennis intern wordt geborgd.

 

  • Levend document: Het AFAS-inrichtingsdocument is niet statisch. Het is een ‘levend’ document dat constant wordt bijgewerkt om up-to-date te blijven met de veranderende behoeften en omstandigheden van jouw organisatie.

 

  • Solide basis voor optimalisatie: Met dit inrichtingsdocument heb je een stevige basis voor toekomstige optimalisaties. Terwijl jouw bedrijf groeit en verandert, is het document er om te verzekeren dat je voortbouwt op een robuust en goed gedocumenteerd fundament.

 

  • Totaaloverzicht: Het document biedt een helder en gedetailleerd overzicht van jouw complete inrichting, wat voor inzicht en transparantie zorgt.

 

  • In control zijn: Met het AFAS-inrichtingsdocument heb je alle informatie direct bij de hand, zodat je weloverwogen beslissingen kunt nemen en snel kunt handelen.

 

  • Gemoedsrust: Het hebben van een gedetailleerd overzicht van jouw AFAS-inrichting, samen met de ondersteuning van ons team, biedt je de gemoedsrust dat er een totaaloverzicht is van de inrichting. Dit is waardevol voor het beheer en verdere optimalisatie.