HR IT Business Consultant

Wie wij zijn

HR Tech, made Easy. Consultday helpt organisaties HR Technologie te begrijpen en HR te transformeren. Onze werkwijze is gebaseerd op inhoudelijke kennis, een realistische aanpak en heldere communicatie. Daarbij vormen HR (Tech) Project Management en HR (Tech) Business Consultancy de basis van onze dienstverlening. Consultday groeit, en daarom zoeken wij een HR IT business consultant die, naast mooie opdrachten, mee wilt bouwen aan Consultday! 

Wat je gaat doen

Door HR Cloud, krapte op de arbeidsmarkt, globalisering en nog vele andere factoren is de Transformatie van HR essentieel voor organisaties. Als HR IT Business Consultant ga je een actieve rol spelen in zowel nationale als internationale projecten op het snijvlak van HR en IT. Je gaat helpen met het oplossen van HR-vraagstukken en bijdragen aan de implementatie van nieuwe HR (Tech) oplossingen. Dit alles om te komen tot de optimale inrichting van de HR-functie en de beste passende toepassing van HR Technologieën. Afhankelijk van jouw kwaliteiten, ervaring en ambities kan je denken aan rollen als: 

  • Project Manager
  • Proces Analist
  • HR Analytics Consultant
  • HR Business Analist
  • Product Owner
  • Application Consultant (o.a. Workday, Successfactors, Raet of AFAS)

Met elkaar stippelen we de route uit die bij jou past.

Wat jij brengt

Je bent resultaatgericht, ambitieus en je houdt van een dynamische werkomgeving. Verder heb je sterke communicatieve en analytische vaardigheden. Je kunt complexe vraagstukken snel analyseren en tot een scherpe oplossing komen. Je bent op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen op het gebied van HR en deelt jouw kennis met collega’s en klanten. Wat je nog meer met je meebrengt: 

  • WO werk- en denkniveau en je beschikt over minimaal 4 jaar relevante werkervaring. Hierbij heeft ervaring als consultant onze voorkeur.
  • Je hebt interesse in HR Transformatie en ervaring met het adviseren over HR-thema’s binnen toonaangevende organisaties over onderwerpen als HR Target Operating Models, HR Analytics, HR-procesontwerp, HR Shared Services, en HR Innovatie.
  • Je hebt gevoel voor organisaties, politieke verhoudingen en culturele verschillen.
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Hoe wij werken

Samenwerking is essentieel in het HR Tech ecosysteem waar wij deel van uitmaken. Ook verandert werk, de behoefte van medewerkers en werkgeverschap. Daarom hebben wij gekozen voor een samenwerkingsvorm die wij community-based working noemenDaarbij is de onderliggende contractvorm niet bepalend om onderdeel te zijn van Consultday. Consultday bestaat uit een combinatie van eigen medewerkers, midlancers en exclusief verbonden freelancers. Elke vorm heeft zijn eigen arbeidsvoorwaardelijke voordelen en het gaat er om wat het beste bij jou als persoon past! 

Wat wij bieden?

Wij bieden jou een dynamische en innovatieve omgeving waarin je bij gaat dragen aan de toekomst van HR bij aansprekende opdrachtgevers. Natuurlijk naast zeer goede arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden, afgestemd ojouw individuele behoeftenSamen met getalenteerde en ervaren collega’s dagen we je uit, word je ondersteund, werken wij hard en doen we gave dingen. Waarbij natuurlijk veel wordt gelachen! Daarnaast gaan wij met elkaar het DNA en de toekomst van Consultday verder vormen. 

Reageren?

Neem voor meer informatie contact op met ons via pim@consultday.nlof bel of app naar 06-12206209. Ben je overtuigd? Stuur dan direct je CV naar pim@consultday.nl