Over Consultday

Consultday helpt organisaties in het vereenvoudigen en standaardiseren van HR processen en het HR IT landschap, zodat HR zich kan richten op de werkelijke toevoegde waarde: medewerkers in het bedrijf helpen excelleren.

Lees meer

 

Wij zijn product onafhankelijk

Onze consultants hebben ervaring opgedaan bij kleine en grote organisaties waarbij met verschillende HR IT systemen is gewerkt, hierdoor beschikken wij over een groot netwerk van contacten. Wij zijn product onafhankelijk en hebben als doel organisaties in te laten zien dat complexiteit wordt gecreëerd door eigen medewerkers en structuren.

Een andere kijk

Consultday zorgt voor een andere kijk op het HR IT Domein, verdere optimalisatie hiervan, nieuwe inrichting, het maken van keuzes, en de wereld van HR eenvoudiger maken. Vaak hand in hand met de HR strategie en visie!

Eenvoud, kwaliteit, samen

Vanuit de overtuiging dat het HR IT domein complexer wordt gemaakt dan noodzakelijk zijn Pim van den Brule en Ton Groot in 2015 gestart met Consultday. Samen met een aantal collega’s en in samenwerking met een aantal andere organisaties werken zij aan de nieuwe organisatie voor de toekomst. Maak medewerkers enthousiast en zorg dat mensen anders denken over HR en HR IT.