Recruiter

Consultday is op zoek naar een recruiter!
Dutch speaker

Wie wij zijn
HR Tech, made Easy. Consultday helpt organisaties HR Technologie te begrijpen en HR te transformeren. Onze werkwijze is gebaseerd op inhoudelijke kennis, een realistische aanpak en heldere communicatie. Daarbij vormen HR (Tech) Project Management en HR (Tech) Business Consultancy de basis van onze dienstverlening. Consultday groeit, en daarom zoeken wij een (parttime) HR Tech Recruiter die echt mee wil bouwen aan Consultday!

Wat je gaat doen
Door HR Cloud, krapte op de arbeidsmarkt, globalisering en nog vele andere factoren is de Transformatie van HR essentieel voor organisaties. Om onze klanten hierin blijvend te ondersteunen zoeken wij een recruiter die ons gaat helpen aan nieuw HR Tech talent! Hierbij gaat het om zowel vaste functies als interim opdrachten, en de inzet van onze TechCoaches.

Je zult je bezighouden met het werven van nieuwe collega’s, contact met onze klanten, het uitbouwen van ons interim-netwerk en het verder brengen van onze TechCoach propositie.

Wat jij brengt
Je bent resultaatgericht, ambitieus en je houdt van een dynamische werkomgeving. Verder heb je sterke communicatieve vaardigheden en ben je commercieel ingesteld. Wat je nog meer met je meebrengt:

  • HBO/WO werk- en denkniveau en je beschikt over relevante werkervaring. Hierbij heeft ervaring als recruiter de voorkeur.
  • Je hebt affiniteit met IT en HR
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Creativiteit kunnen we aan jou overlaten

Wat wij bieden?
Wij bieden jou een dynamische en innovatieve omgeving waarin je bij gaat dragen aan de toekomst van HR bij aansprekende opdrachtgevers. Natuurlijk naast zeer goede arbeidsvoorwaarden, afgestemd op jouw individuele behoeften. Samen met getalenteerde en ervaren collega’s dagen we je uit, word je ondersteund, werken wij hard en doen we gave dingen. Waarbij natuurlijk veel wordt gelachen! Daarnaast gaan wij met elkaar het DNA en de toekomst van Consultday verder vormen.

Het aantal uur per week en je salaris/tarief is in overleg, afgestemd op jouw beschikbaarheid en ervaring.

Reageren?
Neem voor meer informatie contact op met ons via remco@consultday.nl, of bel of app naar 06-29888229. Ben je overtuigd? Stuur dan direct je CV door.